Nieuws2019-08-04T15:42:18+00:00

Nieuws

UPDATE Covid19 Virus

11 maart, 2020|

Update 3 COVID19 virus (15-3-2020):
Beste Rugbyliefhebbers,

Na aanleiding van de laatste berichtgeving van vandaag omtrent het Corona virus en de te nemen maatregelen hebben wij als bestuur besloten alle activiteiten op de club te staken tot en met 6 april.

Tot nader order vinden er dus geen trainingen plaats, worden er geen wedstrijden gespeeld en zijn er geen activiteiten op de club.

Wij hopen op jullie begrip en zullen jullie steeds op de hoogte houden.

Met ovale groet,

Bestuur ORC Black Bulls

Update 2 COVID19 virus (11-3-2020):
Onderstaand bericht is afkomstig van de Nederlandse Rugby Bond;

NAAR AANLEIDING VAN DE PERSCONFERENTIE DIE PREMIER RUTTE VANDAAG GAF NA HET CRISISOVERLEG CORONAVIRUS, IS DE GEHELE COMPETITIE TOT NADER ORDER AFGELAST.

Om 15.00 uur vandaag gaf minister-president Mark Rutte, samen met RIVM-baas Jaap van Dissel en minister Bruins een persconferentie over wat er is besproken en besloten in het crisisoverleg omtrent het coronavirus. Een van de uitspraken is ‘Sportwedstrijden kunnen komend weekend doorgaan, als er maar niet meer dan honderd mensen bij aanwezig zijn’. Rugby Nederland heeft besloten alle wedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Daarom willen wij u oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau.

Update COVID19 virus (11-3-2020)::
De sportkoepel NOC*NSF heeft het advies gegeven om alle sporwedstrijden en -evenementen in Brabant tot en met komend weekend af te gelasten. De reden hiervoor is dat alle Brabantse sportverenigingen hiermee bijdragen aan het minimaliseren van onderlinge sociale contacten.

ORC Black Bulls volgt de beslissingen en adviezen welke door RIVM en NOC*NSF gemaakt worden met betrekking tot het z.s.m. indammen van het virus.

Om die reden zullen alle trainingen en wedstrijden (jeugd & senioren) tot en met komend weekend (15 mrt) worden afgelast!

Voor het verdere verloop zal steeds een update worden geplaatst.

Rugby. Gewoon doen! 🏉

23 september, 2019|

Rugby iets voor jou? Je weet het écht pas als je het geprobeerd hebt. Onze club bestaat voor 95% uit leden welke 3 jaar geleden nog nooit van de sport gehoord hadden. Afgelopen zondag, 22-09-2019, hebben onze heren de 2e competitiewedstrijd van de tweede competitie sinds ons bestaan DIK gewonnen en wat hebben we genoten!!! Veel moois in het verschiet dus!

You’ll never know, unless you TRY!
Rugby? Gewoon doen!

Competitie indeling dames 2019/2020 ook bekend

30 augustus, 2019|

Zondag 22 september start de competitie ook weer voor de dames van O.R.C. Black Bulls. Om 15:00 begint dan de 1e wedstrijd uit tegen CL Oemoemenoe/Tovaal D1 in Middelburg.

De dames van O.R.C. Black Bulls spelen in een combinatie team samen met; The Dukes, Octopus en Wallaby’s en vormen samen CL Dukes/Octo/Wally/Bulls D2

Tot dan!

Het volledige speelschema en de actuele stand is hier te vinden.

Competitie indeling Heren 1 2019/2020 is bekend

30 augustus, 2019|

Zondag 15 september start de competitie weer voor de heren 1 van O.R.C. Black Bulls. Om 13:00 begint dan de 1e wedstrijd uit tegen Octopus Uden maar deze wedstrijd is beter bekend onder de naam; De Midden Peelweg DERBY

De laatste keer dat deze derby is gespeeld was op 7 april 2019 en hebben we met winst (36-21) afgesloten. Het bokaal is daarom ook te bewonderen in onze kantine, benieuwd of we deze kunnen behouden?

Tot dan!

Het volledige speelschema en de actuele stand is hier te vinden.

Het seizoen voor ORC Black Bulls is weer begonnen

14 augustus, 2019|

Het seizoen voor ORC Black Bulls is vorige week weer begonnen. Woensdag avond 7 augustus 2019 stonden ruim 30 senioren te trappelen om weer het veld op te mogen. Individuele techniek, ball handling, team patronen er in slijpen en gezamenlijk de conditie weer op pijl krijgen. Na een welverdiende zomer stop staat de komende periode in het teken van pre-season.

Voor de trainers was het seizoen zondag 4 augustus 2019 al begonnen. Tijdens de coach de coach dag werden de plannen voor aankomend seizoen besproken. Gezamenljke doelen, gestructureerde trainingen, oefeningen die je uit kunt breiden en beleid over de groepen heen zijn de keypoints voor aankomend seizoen.

Zowel spelers als staf zijn klaar om het seizoen te tackelen. Jij ook? No Bulls, No Glory!

Load More Posts