De snelst groeiende teamsport van Nederland! Rugby is een (nog) redelijk onbekende sport in Nederland, maar daar komt wat ons betreft verandering in. Rugby heeft namelijk heel veel te bieden. Je probeert de overkant van het veld te bereiken met de bal in je handen. Met je hele team val je aan en met je hele team verdedig je! Je doet het รฉcht samen. Rugby is voor iedereen, want er zullen altijd snelle en behendige renners, handige gooiers, sterke lopers en goede baltrappers nodig zijn. Voor ieder wat wils dus!

Heb jij altijd al eens willen weten wat rugby precies inhoudt? Grijp dan nu je kans (dames en heren 18+) en train gratis met ons mee tijdens onze introductie trainingen op:

– Woensdag 23 maart van 20:00 uur tot 21:30 uur
– Woensdag 30 maart van 20:00 uur tot 21:30 uur
– Woensdag 6 april van 20:00 uur tot 21:30 uur
– Woensdag 13 april van 20:00 uur tot 21:30 uur

Meld je aan door een mail te sturen naar aanmelden@blackbulls.nl

Tot dan!