Update (6-5-2020);

We gaan weer beginnen! En om dat mogelijk te maken moeten we met zijn alle een teamprestatie neerzetten. Inmiddels is iedereen geรฏnformeerd over de gemaakte afspraken.

Op de trainingsavonden hanteren we een kiss&ride principe. De ouders van groep 1 kunnen parkeren op de strook tegen de skeelerbaan (rechts), de ouders van groep 2 kunnen parkeren op de strook tegen de tennisbaan (links).

Laten we samen de sportieve uitdaging aan gaan en de jeugd weer aan het rugbyen krijgen!

We hebben alle informatie verduidelijkt in รฉรฉn overzichtelijk bestand; ORC Black Bulls & Covid 19 informatie

————

Beste ouders en jeugdleden,

Afgelopen week heeft het kabinet aangekondigd de maatregelen omtrent jeugd en sport te versoepelen. Wekenlang moesten we de rugby activiteiten staken, maar nu kunnen we gecontroleerd weer starten.

Als bestuur hebben wij samen met de jeugdcommisie, jeugdtrainers, gemeente en sportbonden overleg om te kijken hoe we dit op de meest veilige manier kunnen uitvoeren.

Om handen en voeten te geven aan de juiste invulling hier van is tijd nodig. Wij werken er naar toe om vanaf 6 mei weer de trainingen – in aangepaste vorm – te kunnen hervatten op het sportpark.

Deze komende week zullen wij gebruiken om de handleiding van de rugby bond uit te werken tot concrete trainingen in overeenstemming met alle maatregelen.

Wij hopen dat jullie er allemaal – net als ons – super veel zin in hebben. Wel vragen we jullie straks om teamwork en respect voor de regels. Zaken die we als rugby sport sowieso erg belangrijk vinden. Verdere info volgt in de loop van de week.

Verder is en blijft het sportpark tot nader order gesloten voor andere activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur, jeugdcommissie en trainers ORC Black Bulls