Update 3 COVID19 virus (15-3-2020):
Beste Rugbyliefhebbers,

Na aanleiding van de laatste berichtgeving van vandaag omtrent het Corona virus en de te nemen maatregelen hebben wij als bestuur besloten alle activiteiten op de club te staken tot en met 6 april.

Tot nader order vinden er dus geen trainingen plaats, worden er geen wedstrijden gespeeld en zijn er geen activiteiten op de club.

Wij hopen op jullie begrip en zullen jullie steeds op de hoogte houden.

Met ovale groet,

Bestuur ORC Black Bulls

Update 2 COVID19 virus (11-3-2020):
Onderstaand bericht is afkomstig van de Nederlandse Rugby Bond;

NAAR AANLEIDING VAN DE PERSCONFERENTIE DIE PREMIER RUTTE VANDAAG GAF NA HET CRISISOVERLEG CORONAVIRUS, IS DE GEHELE COMPETITIE TOT NADER ORDER AFGELAST.

Om 15.00 uur vandaag gaf minister-president Mark Rutte, samen met RIVM-baas Jaap van Dissel en minister Bruins een persconferentie over wat er is besproken en besloten in het crisisoverleg omtrent het coronavirus. Een van de uitspraken is ‘Sportwedstrijden kunnen komend weekend doorgaan, als er maar niet meer dan honderd mensen bij aanwezig zijn’. Rugby Nederland heeft besloten alle wedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Daarom willen wij u oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau.

Update COVID19 virus (11-3-2020)::
De sportkoepel NOC*NSF heeft het advies gegeven om alle sporwedstrijden en -evenementen in Brabant tot en met komend weekend af te gelasten. De reden hiervoor is dat alle Brabantse sportverenigingen hiermee bijdragen aan het minimaliseren van onderlinge sociale contacten.

ORC Black Bulls volgt de beslissingen en adviezen welke door RIVM en NOC*NSF gemaakt worden met betrekking tot het z.s.m. indammen van het virus.

Om die reden zullen alle trainingen en wedstrijden (jeugd & senioren) tot en met komend weekend (15 mrt) worden afgelast!

Voor het verdere verloop zal steeds een update worden geplaatst.