For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Het seizoen voor ORC Black Bulls is vorige week weer begonnen. Woensdag avond 7 augustus 2019 stonden ruim 30 senioren te trappelen om weer het veld op te mogen. Individuele techniek, ball handling, team patronen er in slijpen en gezamenlijk de conditie weer op pijl krijgen. Na een welverdiende zomer stop staat de komende periode in het teken van pre-season.

Voor de trainers was het seizoen zondag 4 augustus 2019 al begonnen. Tijdens de coach de coach dag werden de plannen voor aankomend seizoen besproken. Gezamenljke doelen, gestructureerde trainingen, oefeningen die je uit kunt breiden en beleid over de groepen heen zijn de keypoints voor aankomend seizoen.

Zowel spelers als staf zijn klaar om het seizoen te tackelen. Jij ook? No Bulls, No Glory!