Black Bulls, een van de jongste clubs van Nederland (gelegen tussen Nijmegen en Venlo) is naarstig op zoek naar scheidsrechters. Met een jonge club waarbij er relatief weinig spelers met rugby zijn opgegroeid en er heel veel enthousiasme is om te spelen is het moeilijk om op zeer korte termijn in de eigen gelederen voldoende scheidsrechters op het juiste nivo te krijgen. Om deze vacature te vervullen zijn wij op zoek naar (oud)spelers met rugby ervaring die bereid zijn om een scheidsrechtercursus te volgen, of scheidsrechters die reeds bekend zijn met deze mooie sport! Vanzelfsprekend hebben wij er geen bezwaar tegen als je zelf geen wedstrijden meer wil spelen, maar ook als je dit wel (recreatief of volledig) wil ben je meer dan welkom!
Wat wij van jou verwachten:
– Het hebben van een positieve instelling om iedereen van jong tot oud te laten genieten van een potje rugby, zowel in als naast het veld
– Zorgen voor een eerlijke een fair gespeelde wedstrijd, waarbij plezier en veiligheid voorop staat
– Voorstaande betekent dat je de rugby normen en waarden hoog in het vaandel hebt

Waar je terecht komt:
– Een van de jongste rugbyclubs van Nederland
– Een club met een enorm potentieel, waar nog veel ruimte is voor ontwikkeling (overigens spelen de heren nu al in de top van de 4e klasse)
– Een club die belang hecht aan de rugby normen en waarden, zo ook wordt een correct gedrag jegens scheidsrechters gestimuleerd.
– Een club waarbij ook de nieuwste leden aangeven zich te voelen alsof ze in een gespreid bedje terecht zijn gekomen
U kunt uw reactie richten aan info@blackbulls.nl, of contact opnemen met Thijs Companjen 0619118598, vanzelfsprekend mag u mij ook op de hoogte brengen als u denkt iemand in uw omgeving te kennen die voor deze vacature in aanmerking zou kunnen komen,

Met ovale groet,

Thijs Companjen namens Black Bulls (Stevensbeek)