27-01-2019 Octopus – Black Bulls

Afgelopen zondag was het weer zover de Black Bulls mochten weer de wei in.
Op deze regenachtige dag mochten zowel de Dames als Heren van Black Bulls een wedstrijd spelen in Uden.

De Dames speelde samen in het combinatie team octopus/dukes/Wally tegen Etten-Leur en kon de punten in eigen zak houden door de thuiswedstrijd op hun naam te schrijven. Door deze overwinning zijn ze zelfs gestegen naar de 1ste plek in de competitie!!

De Heren 1 mochten afgelopen zondag de titel in de middepeelweg durby verdedigen tegen onze 8 armige vrienden (Octopus).
De Black Bulls wisten tijdens zeer spannende durby goed stand te houden, echter wist Octopus helaas twee keer door de linie te breken en een try te scoren, doordat Octopus niet de conversies scoorde zijn ze niet verder uitgelopen dan een 10 – 0 overwinning.
Helaas hebben de Black Bulls tijdens de wedstrijd deze 10 – 0 achterstand niet meer goed kunnen maken en hebben ze met opgeheven hoofd de durby verloren. Tijdens de thuiswedstrijd zullen we dit verlies dan ook zeker goed maken!!!

2019-01-31T20:42:36+00:00